In opdracht van het OV-bureau Groningen Drenthe verzorgen wij in samenwerking met UVO Vervoer een deel van het openbaar vervoer in de regio Noord-Groningen, waaronder de Servicebus Delfzijl, de LijnBelBus en de Buurtbus. De Servicebus is een 15-persoonsbus die ruim en comfortabel is.

De Servicebus rijdt een vaste route en stopt bij onder meer winkelcentra, het station, het ziekenhuis en woonlocaties voor senioren. Door de brede ingang en de lage vloer kan men gemakkelijk in- en uitstappen, ook met buggy, zware tas of rollator. De chauffeur helpt graag bij het in- of uitstappen.

LijnBelBussen rijden op rustige momenten (bijvoorbeeld ’s avonds en in het weekend) op lijnen waar op drukke momenten gewone bussen rijden. De LijnBelBus rijdt alleen wanneer u de specifieke rit telefonisch gereserveerd heeft. De LijnBelBus rijdt volgens een vaste route en dienstregeling. Wilt u met de bus mee, dan moet u minimaal één uur van te voren telefonisch reserveren. U kunt voor meerdere ritten tegelijk reserveren.

Meer informatie over de exacte vertrektijden vindt u op de dienstregeling van Qbuzz >> klik hier of bij uw halte. De LijnBelBus rijdt in Noord-Groningen op de lijnen 35, 43, 45 en 61.

Voor reserveringen belt u met UVO/Van Dijk 0900 – 0911 (lokaal tarief). De Buurtbus is een kleinere bus die volgens een vaste route en dienstregeling rijdt.

De Buurtbus is een vorm van openbaar vervoer en wordt gereden door een team van vrijwilligers. Zo draagt de Buurtbus bij aan de leefbaarheid van de dorpen waar het reguliere streekvervoer niet komt.