De persoonlijke chauffeursdienst van Personenvervoer van Dijk biedt u de mogelijkheid om voor uw zakenritten op afroep te beschikken over een auto met chauffeur. Misschien is dat niet de eerste mogelijkheid waar u aan dacht om ruimte in uw agenda te creƫren. Niettemin kunt u er zeker van zijn dat het een bijzonder effectieve en economische oplossing is, die u een schat aan productieve uren kan opleveren. Wel degelijk een optie die het overwegen waard is dus.

Stelt u zich voor dat u geen omkijken naar uw auto heeft. Voor elke werkreis verschijnt uw wagen tijdig, schoon en volgetankt voor de deur. Uw bagage wordt keurig voor u ingeladen.

Terwijl een professionele chauffeur u met souplesse naar elke gewenste bestemming rijdt heeft u onderweg alle tijd, ruimte en rust om stukken door te nemen, te schrijven, te telefoneren of te e- mailen. Of om eenvoudig even te ontspannen voordat u bij uw afspraak arriveert. Zo leveren zelfs de files onderweg u extra werktijd op.

De chauffeurs die voor deze dienstverlening van Personenvervoer Van Dijk worden ingezet hebben uitgebreide beroepservaring. Zij hebben een speciale opleiding tot directiechauffeur gevolgd en afgerond met een onafhankelijk examen, afgenomen door het bureau examinering van de politieacademie te Apeldoorn.

U kunt volledig vertrouwen op de verhoogde rijvaardigheid en persoonlijke service op niveau van uw chauffeur. Hij heeft in alle gevallen uw route zorgvuldig voorbereid en staat ruim op tijd voor u klaar.

Ook wanneer u de voorkeur geeft aan reizen met uw eigen uw eigen auto kunt u gebruik maken van onze gediplomeerde directiechauffeurs.